21 октомври.  Лято през октомври, така може да се опише вчерашния ден.  Възползвайки се от хубавото време, кандидатът на Демократична България за кмет на района ни, Петко Горанов и голяма част от жителите на  кв. „Мусагеница“, прекараха слънчевия предобед в кварталните паркове и градинки. Разговорите със стари приятели и нови познати неминуемо засягаха и предизборната му програма. Хората разказаха за проблемите си в квартала – липса на осветление, неподдържани тротоари, липса на достъп за коли до гаражите на един от  сравнително новите жилищни блокове, начините за обезпечаване на собствениците на земи в парк „Въртопо“ . Хората споделяха страховете си от презастрояването на квартала .

 Петко Горанов обеща подкрепата за запазване на зелените площи в района и тяхната постоянна поддръжка

Екипът на кандидата за кмет на района Петко Горанов, получи ценни съвети за това, как да направи успешна кампания. Един от тях беше да се постави каравана в парка и да се раздават сокчета на децата, а на татковците бира.

Денят премина с много шеги и смях.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>